Sponsoring

Naast eenmalige sponsoring van een van onze projecten op termijn basis kunt u ook deel uitmaken van onze vaste club van donateurs.

Voor de duurzaamheid van de projecten van Limbo Teego is een systeem bedacht die zorg zal
dragen na elk project dat er dekking is voor verdere continuïteit van projecten. Bij de scholen
campagnes betreft het de afvoer van het verzamelde afval naar Paramaribo.

Maar dat zal ook niet voor eeuwig zo geschieden, omdat de stichting de plannen heeft om een volledig recycle bedrijf op te zetten op Atjoni. Daarmee zouden er lokale producten gemaakt worden van plastic, die bruikbaar zijn voor de lokale gemeenschap en duurzamer te gebruiken zijn. De leden die aangesloten zijn bij Club 100 doneren een bepaald bedrag maandelijks afhankelijk van het pakket dat je kiest. De financiële commissie van LTG onder leiding van de penningmeester heeft het beheer over Club 100.

Sponsorpakketten Club van 100

Brons

25 Maandelijks
  • De bronzen pakket van club 100/€ 25 is een pakket waarbij de leden maandelijks srd 100 doneren aan Limbo Teego en zal zorg dragen dat de afvoer van het afval naar Paramaribo gegarandeerd wordt. Hieruit zal de kosten per afvoer bekostigd worden.

Zilver

50 Maandelijks
  • Bij het zilver pakket doneert elk lid SRD 200/€ 50 zal de afvoer en het kopen van bigbags en vuilnis zakken garanderen na afloop van het project. De big bags zijn de zakken die in het dorp geplaatst worden en die moeten regelmatig gecontroleerd worden en gewisseld. In voorraad moeten er ook die bigbags aanwezig zijn.

Gold

75 Maandelijks
  • In het gouden doneert een lid SRD 300/€ 75 maandelijks pakket zit naast de het afvoer en de zakken ook de stickers voor de bootsmannen. Die ervoor moeten zorgen dat er geen afval meer in de rivier wordt gegooid.

Diamond

100 Maandelijks
  • Het diamond pakket brengt SRD 400/€ 100 binnen en geeft naast de de rest ook de ruimte voor opruimingsacties en onvoorziene kosten.

Sponsors en vrienden Club 100

Lees verder
Vriend, manager website
Lees verder
Studie en begeleiding centrum Dangogo 2020-2023
Lees verder
Manager website
Lees verder
Webdesign
Lees verder
Suistainable plastic collection and awareness in Pikinrio 2019-2023
Lees verder
Webhosting
Lees verder
Duurzaam plastic inzameling Pikinslee 2017-2018
Lees verder
Jaarlijkse schoolpakketten
Vorige
Volgende